Mediataitokoulu tarjoilee mediakasvatuksen oppimateriaaleja ympäri vuoden

Mediataitokoulussa voit tutustua isompiin oppimiskokonaisuuksiin, aineistoihin tai yksittäisiin tehtäviin, joita voit hyödyntää työssäsi eri-ikäisten mediakasvatuksen parissa. Mediataitokoulu kokoaa yhteen materiaaleja niin menneiltä kuin tulevilta Mediataitoviikoilta sekä runsaasti muuta sisältöä. 

Maksuttomassa palvelussa voit tutustua laajempiin oppimiskokonaisuuksiin tai yksittäisiin tehtäviin, löytää ideoita omaan työhön ja kehittää omaa osaamistasi useilla mediataitojen alueilla. Mediataitokoulu tarjoaa sisältöjä useilta mediataitojen alueilta ja uusista median ja digitaalisten ympäristöjen ilmiöistä myös eri kielillä.

Rekisteröitymällä käyttäjäksi voit luoda oman käyttöhistorian ja tallentaa omat suosikkimateriaalit. Lisäksi löydät sivustolta laajempia kurssikokonaisuuksia ammattilaisten itseopiskeluun.

Eri alojen organisaatiot ja mediakasvattajat ovat tervetulleita tuomaan Mediataitokouluun omia materiaalejaan opettajien ja muiden ammattilaisten ja kasvattajien hyödynnettäväksi. Mediataitokoulua kehittää ja ylläpitää Kansallinen audiovisuaalinen instituutti. Mediataitokoulu uudistui alkuvuodesta 2024.

www.mediataitokoulu.fi


Teksti: Rauna Rahja, projektipäällikkö / Kansallisen audiovisuaalisen instituutin mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö
Kuva: Roosa Hepomäki

Jaa:

Sinua saattaa kiinnostaa