Tapahtumat

Mediataitoviikon tapahtumakalenteri kokoaa yhteen verkossa ja ympäri Suomen olevaa toimintaa teemaviikolla ja sen ympärillä.

Mediataitoviikkon kumppanit tarjoavat joka vuosi erilaisia tapahtumia mediataitojen kehittämisen tueksi. Suosittelemme tarkistamaan viimeisimmän tiedon tapahtumasta sen järjestäjän omilta verkkosivuilta. Mediataitoviikkoa vietetään 10.–16.2.2025. Tapahtumat päivittyvät tälle sivulle talven 2024-2025 aikana.

Helmikuu
10

Mediataitoviikko 2025

10.02.2025 – 16.02.2025, Koko maa

Mediataitoviikkoa vietetään jälleen 10.-16.2.2025

Helmikuu
10

Disinformaatiota käsitteleviä toiminnallisia vierailuja 3.–6.-luokan alakouluryhmille

10.02.2025 – 27.02.2025, Helsinki, Median museo ja arkisto Merkki

🕔 useita kellonaikoja

Erotatko luotettavan tiedon harhaanjohtavasta? Median museo ja arkisto Merkki käynnistää Mediataitoviikolla Operaatio Höpönpöpön, jossa disinformaatio lentää roskakoriin ja luotettava tieto saa ansaitsemansa huomion.

Etenkin sosiaalinen media tuuttaa silmillemme kaikenlaista tietoa päivittäin – osa siitä on totta ja osa enemmän tai vähemmän höpönpöppöä. Ilman luotettavaa tietoa maailmankuvamme vääristyy ja oman toimintamme vaikutukset heikkenevät.

Median museo ja arkisto Merkki tarjoaa disinformaatiota käsitteleviä toiminnallisia vierailuja ryhmille. Toiminta on suunnattu alakoulun 3.–6.-luokkalaisille, enintään 25 lapsen ryhmille. Museosta varattavien vierailujen aikana pureudutaan luotettavan tiedon merkitykseen ja löytämiseen toimittajan johdolla. Vierailut ovat maksuttomia ja Merkkiin on vapaa pääsy.

Luvassa on hauska ja rempseä tietoisku vakavasta aiheesta sekä mahdollisuus päästä niin sanotusti pureskelemaan disinformaatiopähkinöitä.

Tuokion aikana toimittaja kertoo disinformaatiosta ilmiönä sekä siitä, millaista on etsiä tietoa maailmassa, jossa disinformaatio on näkyvä osa ruutujen värittämää maailmaa. Tunnin pituiset museovierailut koostuvat keskustelevasta ja toiminnallisesta osiosta.

Operaatio Höpönpöppö lanseerataan osana Mediataitoviikkoa. Vierailut ovat varattavissa keskiviikosta 15.1.2025 klo 10 alkaen sähköpostitse osoitteesta museo@hssaatio.fi. Tarjolla ovat seuraavat vierailuajat:

ma 10.2. klo 10 ja 11:30
ke 12.2. klo 10 ja 11:30
to 13.2. klo 10 ja 11:30
ma 24.2. klo 10 ja 11:30
ti 25.2. klo 10 ja 11:30
to 27.2. klo 10 ja 11:30

Haluatko lisätietoja Operaatio Höpönpöpöstä? Merkin tapahtumakoordinaattori Aikku Meura, puh 040 612 5456, aikku.meura@hssaatio.fi

Helmikuu
10

Mikä tekoäly ja koneoppiminen?

10.02.2025, Ruoholahdenranta 1 D 308a, 00180 Helsinki

🕔 klo 13–15

Vanhusten Turva säätiön järjestämässä työpajassa käydään läpi, mitä tekoäly on, peruskäsitteitä aiheeseen liittyen ja käytännön esimerkkejä tekoälystä ikääntyvien arjessa.

Osana työpajaa kokeillaan yhdessä, miten tekoälyä käytetään sosiaalisessa mediassa. Kun ymmärrät alkeet tekoälystä, voit paremmin osallistua siitä käytävään keskusteluun. Ei ilmoittautumista.

Helmikuu
10

Lapsen & vanhemman yhteisLive – Pähkäilyä ja porinaa median käytöstä MLL:n Instagramissa

10.02.2025, Instagram

🕔 klo 17

Tiedätkö millä emojilla lapsesi ilmaisee naurua tai pahaa mieltä? Tai millä emojilla hän kuvaisi sinua? Entä olisitko valmis jakamaan lapsesi kanssa, mitä olette viimeksi googlanneet? 

Lapsen ja vanhemman mediamaailmat ovat usein aika kaukana toisistaan. He käyttävät usein eri sovelluksia, törmäävät erilaisiin kuviin ja videoihin sekä viestittelevät käyttäen erilaisia ilmaisuja ja emojia. 

Lapsen & vanhemman yhteisLive – Pähkäilyä ja porinaa median käytöstä on nimensä mukaisesti vanhemman lapsen yhteinen Instagram-live, jossa jutellaan perheen median käytöstä leikkimielisten tehtävien avulla. 

Liven tavoitteena tutustua toisen tottumuksiin, mieltymyksiin ja ajatuksiin kännyköiden käyttöön, digipelaamiseen tai ylipäänsä netissä liikkumiseen liittyen sekä madaltaa kynnystä yhteisille keskusteluille. Nyt ei ole tarkoitus sukeltaa liian syviin vesiin, vaan pitää hauskaa! 

Kutsu siis lapsesi kainaloosi ja käpertykää yhdessä liven äärelle sohvan nurkkaan! Live on suunnattu alakoululaisille ja heidän vanhemmilleen. Sen voi katsoa suorana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Instagram-tilillä (@mll_fi) 10.2. klo 17 tai jälkikäteen MLL:n Instagamista.

Helmikuu
11

Mediataitoviikon verkkovanhempainilta: Mistä on pienten lasten hyvät mediavalinnat tehty?

11.02.2025, Verkossa

🕔 klo 18-20

Tämän päivän lapset syntyvät digitaalista mediaa, älylaitteita ja teknologiaa tulvivaan maailmaan. Verkkovanhempainillan asiantuntijat antavat eväitä pienten lasten turvallista ja tasapainoista kasvua ja kehitystä tukeviin mediavalintoihin ja kotien mediakasvatukseen.

Mistä on pienten lasten hyvät mediavalinnat tehty? -verkkovanhempainilta tarjoaa 0–6-vuotiaiden vanhemmille ja kasvattajille tietoa alle kouluikäisten mediankäytöstä ja auttaa vanhempaa arvioimaan myös omia digitottumuksiaan lapsen näkökulmasta. Tietoiset mediavalinnat ja perheen pienimpiä huomioiva mediankäyttö auttavat vahvistamaan myönteistä kasvua, vuorovaikutusta ja koko perheen digihyvinvointia. 

  • Millaiset arjen mediavalinnat tukevat pienen lapsen turvallista kasvua ja myönteistä kehitystä digiajassa? 
  • Millaisia vaikutuksia ja merkityksiä medialla voi olla lapsen elämään? 
  • Miten vanhempi voi huomioida lapsen hyvinvointia omassa somen ja älylaitteiden käytössään? 

Vanhempainillan toteuttavat yhteistyössä Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI), Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry, jotka toteuttavat yhdessä Suomen Safer Internet -hanketta.

Helmikuu
11

Tekijänoikeuswebinaari

11.02.2025, Verkossa

🕔 klo 15–15.30

Tiedätkö, kuinka muiden tekemiä teoksia voi käyttää opetuksessa? Mistä ja mitä saa kopioida ja kuinka paljon? Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto järjestää Mediataitoviikolla tekijänoikeusaiheisen webinaarin, jossa kerrataan lyhyesti tekijänoikeuden perusteet ja käydään läpi mahdollisuudet hyödyntää Kopioston kopiointilupaa. Ilmoittautua voi perjantaihin 7.2. asti.  

Helmikuu
11

Stop, Slow & Go -etätyöpaja 5-6-vuotiaille

11.02.2025, Etänä

🕓 klo 9–11

Etätyöpajassa harjoitellaan lapsille olennaisia digiturvataitoihin ja kehon rajoihin liittyviä turvataitoja hauskalla ja innostavalla tavalla, askarrellen ja avoimesti keskustellen. Työpajat ovat Suojellaan Lapsia ry:n asiantuntijoiden ohjaamia ja maksuttomia! Lapsiryhmän ilmoittautuminen Suojellaan Lapsia ry:n verkkosivujen kautta.

Helmikuu
11

Föräldratips i spel och sociala medier

11.02.2025, Teams

🕔 kl.18-19.15

De flesta barn och unga spelar digitala spel via mobilen, konsolen eller datorn och gillar att vara på sociala medier. Den här välden förbryllar många föräldrar och kan orsaka en del utmaningar. Då är det viktigt att man kan diskutera temat med andra vuxna.  

Välkommen på Föräldratips i spel och sociala medier-kvällen! Kvällens tema: Åldersgränser och innehåll. Under Föräldratips-föräldrakvällarna diskuterar vi de frågor som ni föräldrar skickar in i samband med anmälan.  

Vad berättar åldersgränser egentligen? Varför tycks familjer tolka dem så olika? Hur kan jag prata trygghet på nätet med mitt barn? 

 När? Tisdag 11.2 kl.18-19.15 via Teams.

Läs mer och anmäl dig här: Föräldratips i spel och sociala medier
Skicka in din fråga i samband med anmälan.

Välkommen med!  Föräldratips ordnas av projektet Välmående barn och familjer i en digitaliserad vardag, tillsammans med Pelituki.

Helmikuu
11

Webinaari: Tekoälyn liikennevalot: Vihreää valoa fiksulle käytölle!

11.02.2025, Verkossa

🕔 klo 13–14.30

Tekoäly on tullut jäädäkseen, mutta sen käyttöön liittyy monenlaisia kysymyksiä. Miten varmistamme, että käytämme sitä vastuullisesti ja turvallisesti? Miten tekoäly voi tukea tasa-arvoa ja kestävää kehitystä? 

Suomen Klubitalot ry:n ja Erilaisten oppijoiden liiton webinaari tarjoaa tietoa, oivalluksia ja keskustelua tekoälyn käytöstä arjessa. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi käyttäjä, luvassa on hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä. 

Helmikuu
12

Mediakritiikin iltapäivä 2025: Tekoäly ja uutismedia

12.02.2025, Pääkirjasto Metson Lehmus-salissa, Tampereella

🕔 17-18.30

Uusimman Tiedebarometri-kyselyn mukaan suomalaiset suhtautuvat tekoälyyn muuten melko myönteisesti, mutta journalismiin sitä ei toivotettu tervetulleeksi. Tekoäly kuitenkin on jo läsnä journalismissa paitsi uutisaiheena myös uutistyön apuna.

Mihin tekoälyä uutismediassa käytetään ja miksi? Mihin kaikkeen sen toivotaan olevan avuksi tulevaisuudessa ja mihin ei milloinkaan? Millaisia medialukutaitoja tekoälyn aika meiltä vaatii?

Mediakritiikin iltapäivässä aiheesta keskustelevat kehityspäällikkö Kimmo Koski Aamulehdestä, journalistiikan työelämäprofessori Laura Saarikoski Tampereen yliopistosta, projektipäällikkö Susanna Ahonen Uutismedian liitosta sekä journalismin opiskelija Elina Janhunen Haaga-Heliasta.

Keskustelua kuljettavat journalistiikan yliopistonlehtori Lauri Haapanen Jyväskylän yliopistosta ja journalismin opiskelija Laura Seppänen Haaga-Heliasta.

Mediakritiikin iltapäivä on kaikille avoin ja maksuton Mediataitoviikon yleisötapahtuma. Siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Sen tuottavat Taru – Tampereen yliopiston viestintätieteiden tutkimuskeskus, Media- ja viestintätieteellinen seura Mevi ry ja Tampereen kaupunginkirjasto. Mukana on tällä kertaa myös Haaga-Helian journalismikoulutus.

Lisätiedot: Satu Seppä, satu.seppa@tuni.fi, 040 190 4131

Helmikuu
12

Tekijänoikeuden etäoppitunti

12.02.2025, Verkossa

🕔 klo 10–10.30

Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto pitää Mediataitoviikolla 30 minuutin tekijänoikeuden etäoppitunnin, joka on suunnattu 3.–9.-luokkalaisille. Tunti on puolen tunnin info tekijänoikeuksista, jota voi seurata opettajan johdolla Teamsin kautta esimerkiksi luokan älytaululta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 10.2. 

Helmikuu
12

Webinaari: Lasten luontosuhteen vahvistaminen median eri muotojen avulla

12.02.2025, Verkossa

🕔 klo 12.30–13.30

Mediataitoviikon kunniaksi Pikkuli Edutiimi järjestää maksuttoman verkkoluennon: Lasten luontosuhteen vahvistaminen median eri muotojen avulla – Pidä metsä siistinä, Pikkuli.

Webinaari on suunniteltu varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Kutsut webinaariin lähetetään viikolla 7. Tervetuloa mukaan!

Helmikuu
12

Aikuisten inklusiivisen mediakasvatuksen verkoston avoimet ovet

12.02.2025, Teams

🕔 klo 12–14

Aikuisten inklusiivisen mediakasvatuksen verkoston avoimet tulevat taas osana Mediataitoviikkoa!

Sosped-säätiön koordinoima Aikuisten inklusiivisen mediakasvatuksen verkosto on kaikille avoin asiantuntijaryhmä. Verkoston tapaamisissa pääset kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia aikuisten mediakasvatuksen kentältä, tutustumaan uusiin toimijoihin ja verkostoitumaan. Verkosto järjestää avoimet ovet Mediataitoviikolla Teamsissa. Tilaisuuteen voi osallistua tästä linkistä: Liity kokoukseen nyt

Lisätietoa tilaisuudesta Sospedin verkkosivuilla (päivittyy tammikuussa 2025). Sivulta pääset katselemaan myös vuoden 2024 puheenvuoroja.

Jos haluat mukaan verkostoon, laita viestiä Saija Saloselle (saija.salonen[a]sosped.fi).

Helmikuu
12

Stop, Slow & Go -etätyöpaja 7-9-vuotiaille

12.02.2025, Etänä

🕓 klo 9–11

Etätyöpajassa harjoitellaan lapsille olennaisia digiturvataitoihin ja kehon rajoihin liittyviä turvataitoja hauskalla ja innostavalla tavalla, askarrellen ja avoimesti keskustellen. Työpajat ovat Suojellaan Lapsia ry:n asiantuntijoiden ohjaamia ja maksuttomia! Lapsiryhmän ilmoittautuminen Suojellaan Lapsia ry:n verkkosivujen kautta.

Helmikuu
13

Peli- ja someneuvola vanhemmille: Mitä merkitystä pelien ja somen ikärajoilla on?

13.02.2025, Teams

🕔 klo 17–18

Ovatko pelien ja somen ikärajoihin liittyvät asiat ajankohtaisia perheessäsi? Tiedätkö, mihin ikärajat perustuvat ja miksi niitä on tärkeä noudattaa? Tai joudutko perustelemaan ikärajoja lapselle, kun kavereiden perheissä on erilaiset säännöt?

👉 Jos aihe mietityttää ja kaipaat tietoa ikärajoista tai vinkkejä niistä keskustelemiseen kotona, hyppää linjoille Pelituen Mediataitoviikon Peli- ja someneuvolaan vanhemmille: Mitä merkitystä pelien ja somen ikärajoilla on? torstaina 13.2.2025 klo 17–18!

👉 Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja koska tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä, voit osallistua mukavasti vaikka omalta kotisohvalta. Voit myös laittaa ennakkokysymyksiä kysymyslomakkeen kautta.

👉 Peli- ja someneuvolat vanhemmille tarjoavat tietoa ja mahdollisuuden kysyä ja keskustella pelaamiseen ja someen liittyvistä teemoista. Tavoitteena on vahvistaa aikuisten ja lasten ja nuorten välistä keskusteluyhteyttä sekä aikuisten osallistumista lasten ja nuorten digiarkeen.

📌 Tarkemmat tiedot, Teams-linkin ja kysymyslomakkeen löydät Pelituen koulutuskalenterista: www.pelituki.fi/koulutuskalenteri

Helmikuu
13

Tekoälylukutaitoa kirjastosta: tekoäly kirjaston mediakasvatuksessa

13.02.2025, Teams

🕔 klo 9–10.30

Lahden kaupunginkirjasto aloittaa Mediataitoviikolla kolmen tapaamisen sarjan, jonka aikana pohditaan tekoälyä erityisesti kirjaston mediakasvatuksen näkökulmasta. Tavoitteena on käsitellä tekoälyä kirjastojen näkökulmasta yhdessä keskustellen. Jokaiseen tapaamiseen sisältyy alustus ja keskustelu. Tapaamiset toteutetaan Teams-etäyhteydellä.

Tapaamiset on suunnattu kaikille tekoälystä kiinnostuneille kirjastolaisille, erityisesti heille, jotka pohtivat kuinka käsitellä tekoälyä osana mediakasvatusta lasten, nuorten, aikuisten tai ikäihmisten kanssa. Voit osallistua oman aikataulusi mukaan niihin tapaamisiin, joihin pääset. 

Tapaamisten ajankohdat ja aiheet
Tekoälylukutaitoa kirjastosta: tekoäly kirjaston mediakasvatuksessa, to 13.2.2025 klo 9–10.30
Tekoälylukutaitoa kirjastosta: tekoälyn eettiset kysymykset ja linjaukset, to 13.3.2025 klo 9–10.30
Tekoälylukutaitoa kirjastosta: työkalut ja mahdollisuudet, to 10.4.2025 klo 9–10.30

Ohjelma 13.2.:

Klo 9.00–9.10 Hyvää huomenta ja tervetuloa!
Klo 9.10–9.45 Päivän alustus: Tekoälylukutaito — mitä se on ja miksi se kuuluu kirjastojen mediakasvatukseen? / mediakasvatuskoordinaattori Inka Jousea
Klo 9.45–10.30 Yhteinen keskustelu: Kestävää mediakasvatusta tekoälyn aikakaudella kirjastossa

Helmikuu
13

Kuvan voima, äänen paino -tapahtuma

13.02.2025, Vapriikki, Tampere

🕔 klo 12–16

Kuvan voima, äänen paino -tapahtumassa torstaina 13.2. klo 12–16 kuuluu nuorten ääni. Tapahtumaan saapuva Ylen Uutisluokka tuottaa ystävänpäivän sisältöjä julkaistavaksi Ylen alustoilla ja auditoriossa on esillä nuorten tekemiä videoita. Mediakasvatusseuran Pyöreässä pöydässä keskustellaan sosiaalisesta mediasta.

Tapahtuma sisältyy Vapriikin pääsylippuun. Pirkanmaalaisille 1. ja 2. asteen oppilasryhmille on vapaa pääsy Vapriikkiin, ilmoitathan ryhmäsi saapumisesta etukäteen joko puhelimitse 03 5656 6966 tai sähköpostitse vapriikki@tampere.fi.

Ohjelma:

Klo 12-12.30 Kuvan voima, äänen paino -tapahtuman avaus. Auditorio, 1. kerros.

Klo 12-15 Ota elämäsi ensimmäinen radioamatööriyhteys, Tampereen radioamatöörit Radioaallon harjalla-näyttelyssä 2.kerros.

Klo 12-15 Toiminnallisia esittelypisteitä: Vapriikin kuva-arkisto, Postimuseo ja Tampereen kaupunginkirjasto esittelevät toimintaansa. Paikka: Viistokatu, 1. kerros.

Klo 12.30- 15 Ylen Uutisluokan live-piste: Tule Uutisluokan nuorten haastateltavaksi ystävyyden merkityksestä. Viistokatu, 1. kerros.

Klo 12.30-13.30 RARE media: Suomalainen paradoksi -dokumenttielokuva. Auditorio 1.kerros.

Klo 12.30-12.50 Yleisöopastus: Radioaallon harjalla, 2.kerros.

Klo 13-13.30 Yleisöopastus: Kuvan vallankumous, 1.kerros.

Klo 13-15 Podcast-studio: Voit äänittää radiostudiossa oman tervehdyksen tai runon ystävälle. Radioaallon harjalla-näyttely, 2. kerros.

Klo 13.30-16 Videoita nuorten elämästä – Esillä nonstoppina Mediakoulun ja Uutisluokan videoita. Auditorio, 1. kerros.

Klo 13.30-15.30 Oma ääni kuuluviin somessa –hankeoppaan esittely. Kohtaamispaikka Kupla, 2.kerros.

Klo 13.30-14.30 Meemiviestinnän punttitreeni, Museo Merkki. Kohtaamispaikka Kupla, 2. kerros.

Klo 14-15 Sosiaalinen media – pitääkö olla huolissaan? Mediakasvatusseuran pyöreän pöydän keskustelu. Työpajatila, 2. kerros.

Klo 14-15.30 Tampereen Valokuvaseura: Valo- ja videokuvaa kännykällä. Miten teen kuvistani pikkuisen parempia? Ennakkoilmoittautuminen Vapriikin sähköpostiin vapriikki@tampere.fi tai 03 5656 6966 pe 7.2. mennessä.

Kuvan voima, äänen paino -tapahtuma on osa Mediataitoviikkoa. Tapahtuman toteuttavat Vapriikissa Postimuseo ja Mediamuseo Rupriikki yhteistyössä Ylen Uutisluokka, Mediakasvatusseura ja Tampereen kaupungin perusopetuksen Mediakoulu.

Helmikuu
13

Kestävän tietotekniikan perusteet – kohti vastuullisempaa digitaalista tulevaisuutta

13.02.2025, Verkossa

🕔 klo 17-18

Tervetuloa mediakasvatuksen teemaviikko Meditaitoviikon avoimelle yleisöluennolle, joka käsittelee kestävän kehityksen merkitystä tietotekniikan alalla. Luento tarjoaa katsauksen siihen, mitä kestävyys tarkoittaa IT-sektorilla ja kuinka voimme omilla valinnoillamme edistää ympäristöystävällisempää digitaalista maailmaa.

Luennolla käsitellään seuraavia aiheita:
• Kestävyys tietotekniikassa: Mitä kestävä kehitys tarkoittaa IT-alalla ja miksi se on tärkeää?
• Kestävyyden huomioiminen tietotekniikassa: Kuinka voimme ottaa kestävyyden huomioon tietoteknisten laitteiden ja palveluiden hankinnassa sekä käytössä?
• Kymmenen käytännön vinkkiä kestävään IT-toimintaan: Käymme läpi konkreettisia keinoja, joilla voimme toimia tietotekniikan parissa ympäristöystävällisemmin.

Kenelle: Luento on suunnattu kaikille tietotekniikasta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia lisää kestävästä kehityksestä ja sen soveltamisesta digitaaliseen maailmaan.

Luennoitsija: projektipäällikkö, Green ICT -hanke, Tietoyhteiskunnan Kehittämiskeskus TIEKE ry, Antti Sipilä.

Ilmoittautuminen luennolle Helsingin seudun kesäyliopiston verkkosivuilla.

Helmikuu
13

Pyöreän pöydän keskustelu: Sosiaalinen media – pitääkö olla huolissaan?

13.02.2025, Tampere, museokeskus Vapriikki

🕔 klo 11–15

Mediakasvatusseuran pyöreän pöydän keskustelu tuo yhteen asiantuntijat ja yleisön luomaan yhteistä ymmärrystä median ja medialukutaidon viimeisimmistä ilmiöistä.  

Järjestyksessä toinen tapahtuma järjestetään Tampereella museokeskus Vapriikissa 13.2.2025 osana klo 11–15 järjestettävää Kuvan voima, äänen paino -mediataitotapahtumaa. Tällöin aiheena: Sosiaalinen media – pitääkö olla huolissaan?  

Tarkkaile Mediakasvatusseuran someviestintää ja ilmoittaudu mukaan! Kaikilla on puheenvuoro Pyöreän Pöydän Keskustelussa! 

Helmikuu
13

Nuortennetin TikTok live 13.2.

13.02.2025, TikTok

🕔 klo 18

Tule seuraamaan, kun Nuortennetin Noora ja MLL:n Rauna loihtivat muovailuvahasta sitä sun tätä ja muovailevat samalla parhaat vinkit digihyvinvointiin Mediataitoviikon kunniaksi! Luvassa jutustelua somesta ja siitä, miten nuoret voi muovata omaa somen käyttöään niin, että se tukisi omaa hyvinvointia. Nuortennetti @nuortennetti.fi TikTokissa!